CI Students

2e Etage

CI Students
Er zijn veel jongeren op het voortgezet onderwijs die moeite hebben om zichzelf te motiveren voor hun huiswerk. Daarom bieden wij, CIStudents, begeleiding aan deze jongeren – jongeren die op het vmbo, havo of het vwo zitten. We bieden niet alleen vakinhoudelijke begeleiding maar helpen de jongeren ook met de vraag ‘hoe kan ik het beste leren?’ en ‘hoe kan ik mezelf thuis motiveren om toch mijn huiswerk te doen?’
 
De huiswerkbegeleiding vindt plaats in kleine groepen in ons zorggebouw aan de Gorechtkade. Behalve begeleiding op onze eigen locatie zetten wij ook huiswerkklassen op, op verschillende scholen. Ook beiden wij individuele begeleiding voor (met name) jongeren met een beperking, zoals ADHD of PDD-NOS. Voor de begeleiding van deze jongeren hebben wij twee orthopedagogen in dienst.
 
Tot slot bieden wij onze huiswerkbegeleiding gratis aan voor mensen met een Stadjerspas. Hiervoor geldt wel dat het aantal plaatsen beperkt is en dat er een adviesbrief vanuit de school moet komen.
 
Voor verdere informatie kunt u ten alle tijde contact opnemen via het contact formulier op onze eigen website (www.cistudents.nl), telefonisch (06-53879742) of per e-mail (info@cistudents.nl).